Sint-Maartenszee

Sint Maartenszee

Aan de voet van de duinen ligt Sint Maartenszee. Deze badplaats is bekend vanwege zijn brede zandstranden. Het is een echt vakantiedorp. Veel toeristen struinen hier rond! Door het prachtige duingebied wandel je in 10 minuten naar het heerlijke, brede en rustige strand. Bij de twee strandpaviljoens kun je genieten een romantische zonsondergang.

In het voorjaar ziet het er in de omgeving van Sint Maartenszee toverachtig uit. Het is een ware kleurenpracht als achtereenvolgens de krokus-, narcissen-, hyacinten- en tulpenvelden tot bloei komen. Je waant je in een schilderij van een oude Hollandse meester als je al fietsend langs de velden rijdt. Vergeet niet dat je hier in het grootste bollengebied ter wereld zit!

Duinrozen
Sint Maartenszee is bijzonder geschikt voor een langer verblijf. Er zijn vele vakantieparken en campings, natuurlijk op loopafstand van het strand. Zo kun je bijvoorbeeld op camping De Lepelaar nog een tikkeltje wild kamperen tussen de duinrozen en rozenbottelstruiken of op de top van een duin. Wakker worden met uitzicht op zee, wie zegt daar nou nee tegen?

Het vakantiedorp Sint Maartenszee

Niet te missen

land van fluwel klimmen

Ravotten en beleven

De kinderen kunnen ravotten in attractiepark De Goudvis, terwijl de ouders op het nabijgelegen terras van het zonnetje genieten. De Goudvis heeft een binnen- en buitenspeelterrein met waterfietsen, glijbanen en de grootste airtrampoline van Europa.

Er is gedurende april tot en met oktober elke maandag een kofferbakmarkt op het terrein bij Speelpark de Goudvis.

Een andere aanrader is het belevingspark Land van Fluwel. Hier wordt onder andere aan de hand van een circuit op creatieve wijze de historie van de tulpenbol uitgebeeld en kun je alles leren over de tulp.

Wandelen en fietsen in Sint Maartenszee

Ontdek Sint Maartenszee

Overnachtingstips

Tips voor jouw lunch of diner

Ontdek alle dorpen

duinen sint maartenszee