strand callantsoog

Strand

De Kop van Noord-Holland heeft drie kusten en is dus omringd door water. Langs de Noordzeekust vind je verschillende gezellige badplaatsen, zoals Julianadorp, Petten en Callantsoog met strand helemaal tot aan Den Helder. Langs de kust zijn vele activiteiten te doen of ga na een stevige strandwandeling heerlijk relaxen in een strandpaviljoen.

Aan de andere kant van de Kop, langs het IJsselmeer, liggen kleinschalige strandjes waar je van een heerlijk actief dagje kunt genieten.

Ga uitwaaien langs de kust en maak een mooie wandeling langs de branding. De sportievelingen pakken hun surfboard voor een actieve dag op het water. In de Kop is alles mogelijk.

Ga naar…

Gratis Kustbus

Van 1 juli tot en met 1 september 2024 rijdt de Kustbus weer! Deze speciale zomerlijn brengt je gratis van Petten naar Den Helder en weer terug, met een mooie route via Callantsoog. Perfect voor een ontspannen dagje strand!

strandpaviljoen woest

Relaxen bij een strandpaviljoen

Een bezoek aan een strandpaviljoen kan niet ontbreken tijdens je vakantie aan de kust. Haal een lekker patatje terwijl je ligt te bakken op het strand of zie de zon in de zee zakken tijdens het avondeten. Tijdens welke setting je ook komt, in de winter of de zomer, elk bezoek is bijzonder.

Ontdek ook…