Land van Fluwel Avonturenparadijs

Land van Fluwel Avonturenparadijs

Ervaar de tulpenpracht bij Land van Fluwel In het voorjaar is de tulpenpracht bij Land van Fluwel op z’n mooist! Vanaf de 11 meter hoge uitkijktoren heb je een prachtig uitzicht over de bloembollenvelden in de omgeving.

In de Dutch Tulip Experience maak je met een audiotour kennis met de sprookjesachtige geschiedenis van Hollands bekendste icoon: de tulp. Vanaf de oorsprong in de wildernis, haar avontuur in Turkije tot de tulpengekte in de Gouden Eeuw.

Elk voorjaar organiseert Land van Fluwel in samenwerking met Bloeiend Zijpe ritten met de BloemBollenBoemel door de prachtige bloemenvelden in de omgeving. Beleef de tulpenpracht in bloei! De rit in het treintje brengt je door het grootste aaneengesloten bollengebied ter wereld.

Beleef het avontuur op Land van Fluwel!

Een paradijs voor jong en oud, levensgenieters en avonturiers! Het avonturenpark is de afgelopen winter verder vernieuwd en start het nieuwe seizoen met een uitkijktoren van maar liefst 11 meter hoog! Vanaf de uitkijktoren heb je – in het voorjaar – een waanzinnig uitzicht over de bloeiende bloemenvelden. Kinderen razen middels de glijbaan van deze hoogte weer naar beneden. Durf jij? Met de trap mag natuurlijk ook.

Dutch Tulip Experience

In de Dutch Tulip Experience maak je met een audiotour kennis van het sprookjesachtige geschiedenis van Hollands bekendste icoon: de tulp. Vanaf de oorsprong in de wildernis, haar avontuur in Turkije tot de tulpengekte in de Gouden Eeuw.

Blotenvoetenpad

Trek de stoute schoenen uit en loop met z’n allen het blotevoetenpad. Struin 1 kilometer over het weidse park en voel de natuur tot in je tenen. Kinderen kunnen zich uren vermaken in het Avonturen Speelparadijs, op de vernieuwde Skelterbaan of in het Klimparcours. Gezekerd klimmen op 2 meter hoogte. Bij mooi weer is het Strand van Fluwel ook een fijne plek om te vertoeven.

Honger gekregen? De inwendige mens versterk je tussendoor of aan het einde van de dag in Restaurant ‘De Kneinsberg’ met 40 soorten pannenkoeken, lunch, bourgondische biefstuk, kaasfondue en anders lekkers. Kom maar op als je durft!

In de buurt