Lange afstand wandeling

Lange afstand wandelroutes

Door de Kop van Noord-Holland lopen verschillende lange afstand wandelingen. Hier, waar de natuur haar ware schoonheid onthult, bieden wij een selectie van zorgvuldig samengestelde wandelroutes die je door enkele van de meest adembenemende landschappen van Nederland leiden. Of je nu door de duinen wandelt, de uitgestrekte polders verkent of langs de kustlijn trekt, de Kop van Noord-Holland belooft een onvergetelijke wandelervaring.

Noord-Hollandpad | Visit Kop van Holland

Noord-Hollandpad

Voor de uitdagende wandelaar is er het Noord-Hollandpad. Étappe 1 t/m 8 van het Noord-Hollandpad (129 km) lopen door de Kop van Noord-Holland. De routes lopen o.a. van Den Helder naar Groote Keeten, en van Den Oever naar Nieuwe Niedorp. Lees verder voor leuke eet, drink of slaaptips tijdens deze wandeling.

Arrangementen Noord-Hollandpad

Het Noord-Hollandpad heeft verschillende arrangementen voor wandelaars. Denk aan korting voor een kop koffie met gebak, activiteiten of overnachtingen. Ze werken daarvoor samen met de ondernemers langs de route. Bekijk alle arrangementen.

Arrangementen Noord-Hollandpad | Visit Kop van Holland
Leuk-voor-de-pauze | Visit Kop van Holland

Leuk voor de pauze

Tijdens het wandelen door de Kop van Noord-Holland even een break voor een hapje en een drankje? Probeer dan eens deze horecagelegenheden.

Andere lange afstand wandelroutes

Bekijk twee wandelroutes van Wandelnet die gedeeltelijk door de Kop van Noord-Holland gaan.

Of bekijk ook..