fietsen langs de kust den helder

Fiets van zout naar zoet

De Kop van Noord-Holland is omringd door drie totaal verschillende kusten. De Noordzee-, Waddenzee- en IJsselmeerkust bieden volop ruimte, maar ook het land achter de duinen is rijk gevarieerd. Alle ingrediënten voor een mooie fietstocht!

Ontdek per fiets het veelzijdige en natuurrijke landschap. Zo fiets je door de duinen, langs de stranden via de uitgestrekte polders naar die typisch Hollandse dorpjes waar de tijd soms stil lijkt te hebben gestaan. Langs alle routes vind je wel een terrasje om wat te drinken of lekker te lunchen. Een dagje fietsen is natuurlijk leuk, nog leuker is het om een meerdaagse fietstocht uit te stippelen en onderweg in een B&B of hotel te overnachten. Ontdek de authentieke streek met deze niet te missen routes.

Ontdek de Kop op de fiets

vakantiehuis lekker naar zee

WIN een familievakantie

Maak kans op een volledig verzorgd verblijf voor de hele familie in de Kop van Noord-Holland! Het arrangement bestaat uit:

  • een midweek in een groot vakantiehuis voor 12 personen in Callantsoog van LekkerNaarZee.
  • huurfietsen van Piet van der Ploeg Tweewielers.

De actie loopt t/m 31 juli 2024.

Op de pedalen

Afstaptips

mooie KOP verhalen

“Echt super routes”

Door Aniek Rooderkerken (Avontuur op Reis)

“Je fietst afwisselend door de duinen en door groene weiden. Onderweg kom je langs diverse bezienswaardigheden. Stap van je fiets af, struin door de duinen of neem een frisse duik in de zee!”

Lees meer 

Altijd handig

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief UIT in de Kop

Vol tips & trips voor een dagje uit of vakantie, evenementen en winacties.

Bekijk ook…