vogeltrek

Écht MOOI in de Kop

Door de vele grondsoorten in Noord-Holland vind je in de Kop alle landschapstypen die Nederland rijk is; van bos tot duin, van meren tot zee en van kleigrond met akkerbouw tot heide. Maar er is ook plek voor nieuwe natuurgebieden, plekken waar de natuur de kans krijgt haar eigen gang te gaan.

Niet voor niets staat de Waddenzee op de Unesco Werelderfgoedlijst. Ga wadlopen met een gids en ontdek, met je voeten op het Wad, hoe uniek dit prachtige stuk natuur is. De kans is groot dat je zeehonden ziet, dus neem je verrekijker mee!

Ontdek de natuurgebieden

De steeds veranderende natuur zorgt in elk jaargetijde voor een eigen sfeer die blijft verrassen.

familiehuis overnachten callantsoog

Win

Maak kans op een volledig verzorgd verblijf voor de hele familie in de Kop van Noord-Holland! Het arrangement bestaat uit:

  • een midweek in een groot vakantiehuis voor 12 personen in Callantsoog van LekkerNaarZee. Het huis heeft 6 slaapkamers, 3 badkamers en ligt op 5 minuten fietsafstand van het strand en het centrum van Callantsoog.
  • huurfietsen van Piet van der Ploeg Tweewielers.

Laat je gegevens achter om mee te doen. De actie loopt t/m 31 juli 2024.

Activiteiten in de natuur

Het wad

Nog meer authentiek Holland. Niet voor niets staat de Waddenzee op de Unesco Werelderfgoedlijst. Ga wadlopen met een gids en ontdek, met je voeten op het Wad, hoe uniek dit stuk natuur is. De kans is heel groot dat je zeehonden ziet, dus neem je verrekijker mee.

Meer natuur…

Ontdek ook…