parachutesprong julianadorp
kop van noord-holland

Ontdek het èchte Holland

In het puntje van Noord-Holland Noord liggen de regio’s Schagen, Den Helder, Hollands Kroon en het waddeneiland Texel. Samen vormt dit de Kop van Noord-Holland. Met drie kusten rondom – de Noordzeekust, Waddenkust en IJsselmeerkust – en een uitgestrekt en veelzijdig binnenland is het meer dan waard om dit gebied te ontdekken.

vakantiehuis lekker naar zee

Win een midweek in een XL vakantiehuis

Maak kans op een volledig verzorgd verblijf voor de hele familie in de Kop van Noord-Holland!
Het arrangement bestaat uit:

  • een midweek in een groot vakantiehuis voor 12 personen in Callantsoog van LekkerNaarZee. Het huis heeft 6 slaapkamers, 3 badkamers en ligt op 5 minuten fietsafstand van het strand en het centrum van Callantsoog.
  • huurfietsen van Piet van der Ploeg Tweewielers.

Laat je gegevens achter om mee te doen. De actie loopt t/m 31 juli 2024.

Rust, ruimte, genieten

Wie écht Holland wil ontdekken, moet in de Kop van Noord-Holland zijn. Wandel door de duinen en over het strand, fiets door bossen en overnacht in de natuur. Beleef het authentieke Holland met een weids polderlandschap vol historische plaatsjes en vele mogelijkheden om tot rust te komen en te genieten.

strand kust

Hollandse Kustroute

In de Kop van Noord-Holland vind je de mooiste, rustigste en schoonste stranden van Nederland. Langs de N9 vind je maar liefst 7 afslagen die je leiden naar de prachtige kust. Ongerepte natuurgebieden waar je veel kan ontdekken en nog meer kan genieten.

't kuitje wadlopen

Waddengebied

In Den Oever begint een van de mooiste natuurgebieden van ons land: de Waddenzee. Dit bijzondere ecosysteem behoort tot UNESCO Werelderfgoed. Hier kun je wadlopen, vogels kijken, varen en helemaal tot rust komen.

Natuurlijk genieten

Van de duinen tot de bossen, van de polders tot de stranden, er is genoeg om te ontdekken. Wie weet sta je zelfs wel oog in oog met een van de vele dieren die hier wonen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief UIT in de Kop

Vol tips & trips voor een dagje uit of vakantie, evenementen en winacties.

Ga naar…