winactie familiehuis callantsoog lekker naar zee

Win een midweek in een XL vakantiehuis!

Doe mee met de winactie en maak kans op een midweek in een groot vakantiehuis voor 12 personen in het prachtige Callantsoog en huurfietsen tijdens je verblijf!

Wat kun je winnen?

Geniet van een comfortabele midweek in een ruim vakantiehuis van LekkerNaarZee. Dit huis heeft maar liefst 6 slaapkamers en 3 badkamers, perfect voor een familievakantie. Het vakantiehuis ligt op slechts 5 minuten fietsen van het strand en het gezellige centrum van Callantsoog.

Ontdek de omgeving met huurfietsen van Piet van der Ploeg Tweewielers. Fiets langs de duinen, door pittoreske dorpjes en geniet van alles wat de Kop van Noord-Holland te bieden heeft.

Doe nu mee en wie weet geniet jij binnenkort van een heerlijke midweek weg met de hele familie! Laat je gegevens achter om mee te doen. Deze winactie voor het familiehuis loopt t/m 14 juli 2024.

Voorwaarden: de data voor de midweek worden in overleg bepaald o.b.v. beschikbaarheid m.u.v. de schoolvakanties. De huurfietsen worden beschikbaar gesteld voor de hele midweek voor de helft van het aantal personen dat in het vakantiehuis verblijft.

Deze winactie is gesloten.

familiehuis overnachten callantsoog
vakantiehuis lekker naar zee
vakantiehuis lekker naar zee
vakantiehuis lekker naar zee
vakantiehuis lekker naar zee
Uitkijkpunt Kiefteglop Callantsoog

Waarom Callantsoog?

Strandplezier
Het strand van Callantsoog behoort tot de schoonste stranden van Nederland. Ideaal voor een dagje zonnebaden, zwemmen of zandkastelen bouwen.

Natuurschoon
Verken de prachtige natuurgebieden zoals het Zwanenwater, perfect voor wandelingen en fietstochten.

Gezellig centrum
Bezoek het gezellige centrum van Callantsoog met leuke winkels, terrasjes en restaurants.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief UIT in de Kop

Vol tips & trips voor een dagje uit of vakantie, evenementen en winacties.