Fair de Marlequi

Fair de Marlequi

Fair de Marlequi: Een overdekte pompoen- en sfeermarkt in Warmenhuizen

Elk jaar in het derde weekend van september organiseert De Marlequi in Warmenhuizen de Fair de Marlequi, een populaire overdekte pompoen- en sfeermarkt die inmiddels een begrip is in de wijde omtrek.

Inspirerende markt

Met ongeveer zeventig kramen biedt de markt een breed scala aan producten voor home & garden liefhebbers. Bezoekers kunnen volop inspiratie opdoen. De Alkmaarse afdeling van Groei & Bloei verzorgt inloopworkshops, waarbij het weer geen spelbreker is dankzij de overdekte locatie.

Pompoenen en meer

De Fair de Marlequi staat bekend om haar uitgebreide assortiment pompoenen en (fles)kalebassen. Bezoekers kunnen genieten van diverse eetbare pompoenen, sierpompoenen en kalebassen in verschillende vormen en maten. Daarnaast zijn er heerlijke producten te proeven zoals pompoensoep, pompoenjam, pompoenwijn, en druivenjam. In de kas kunnen bezoekers zelfs hun eigen druiven plukken.

Zomerse sfeer

De markt biedt een geweldige kans om de mediterrane sfeer van De Marlequi te ervaren. Tussen de marktkramen in de kas wandelen bezoekers langs druiven en fleskalebassen. Live muziek op zaterdag en zondag zorgt voor een prettige en ontspannen sfeer.

Kinderprogramma

Ook aan kinderen is gedacht tijdens de Fair de Marlequi. Ze kunnen deelnemen aan workshops en activiteiten zoals pompoenen snijden.

Entree

De entreeprijs bedraagt € 3,- per persoon, kinderen hebben gratis toegang.