Bloemencorso Winkel

Bloemencorso Winkel

Tijdens Bloemencorso Winkel beleeft u een dagje uit voor het gehele gezin. Het corso staat natuurlijk bekend om de prachtige praalwagens gemaakt door de mensen uit het dorp. Van het Kindercorso tot en met de grote wagens maken zij een feest voor iedereen. Maar naast de optocht is er op zondag 22 september nog veel meer te beleven in Winkel.

Food street 

Straattheater, markt, kermis en muziek. Alles wat u kent van het corso zal dit jaar groter aanwezig zijn dan ooit. Daarnaast zal er voor het eerst ook een food street zijn. Hier kunt u rustig lunchen voordat de optocht begint. En geniet hier na onder het genot van eten uit alle windstreken! Omdat we iedereen de gelegenheid willen geven van dit alles te genieten, start de optocht om 14:00 uur. Dat is een uurtje later dan u gewend was. Maar kom wel op tijd naar Winkel, want het zowel het voor- als naprogramma zijn uitgebreid. Alle activiteiten starten al om 11.00 uur. Geniet zo de hele dag van muziek, markt, eten en natuurlijk het Bloemencorso!

Koop uw kaartjes online

Kunnen we u verwelkomen tijden het corso? Koop uw kaartjes dan van tevoren met korting. Ga naar bloemencorsowinkel.nl/tickets en verzeker uzelf van een heerlijk dagje uit in Winkel.