Boerenversmarkt

Boerenversmarkt

De organisatoren van de Boerenversmarkt in de Wieringermeer bereiden zich voor op de achtste editie van dit smaak- en beleefevenement, dat dit jaar plaatsvindt op zaterdag 7 en zondag 8 september. Tijdens de Boerenversmarkt zullen meer dan 40 boeren, tuinders en andere lokale producenten hun streekproducten presenteren aan het publiek. De diversiteit aan producten is groot.

Rudolf Hopmans, een van de organisatoren, legt uit: “We zijn erg enthousiast nu we merken dat de standhouders die eerder deelnamen aan onze markt graag weer terugkomen. Zowel het publiek als de deelnemers zijn blij dat we het evenement dit jaar weer organiseren. De markt biedt een breed scala aan producten, waaronder groenten, fruit, zuivel, vis, vlees, zoetigheden, planten en bloemen. Net als voorgaande jaren zal de markt binnen plaatsvinden. Het succesvolle concept van direct contact tussen boer en consument, het delen van ideeën en recepten, blijft behouden. We kijken er enorm naar uit!”

Naast de markt zijn er ook een aantal randactiviteiten rondom de markt. Er is een springkussen en animatie voor de kinderen en er zijn natuurlijk dieren met een hoog aaibaarheidsgehalte.